Hanne Joustra
Bedrijfskundig advies en Kenner van Noordelijke mythologie.FINANCIEEL


Behoefte aan een bedrijfskundige fiancial?

Als uitzendkracht en interim kwam ik er al vroeg achter dat het flink extra geld en inspanning kan kosten als een bedrijf weinig aandacht schenkt aan de wijze waarop ze haar organisatie heeft ingericht. Afdelingen werken langs elkaar heen, stellen elk dezelfde vragen en zijn zo druk controle te houden dat ze geen tijd hebben om toekomstgericht vooruit te denken. De organisatie loopt achter de feiten aan.

Ik vind het een uitdaging processen en rapportages af te stemmen op de behoeften van de organisatie en haar afdelingen. Soms help ik de financiële systemen daarvoor aan te passen. Ook voor prognoses, budgetten en liquiditeitsbegrotingen bent u bij mij aan het juiste adres.

Uw bedrijf heeft behoefte aan inzicht, duidelijk processen en een logische structuur. Met de juiste informatie is het gemakkelijker problemen te voorkomen en kansen te herkennen die bij de toekomstvisie van uw bedrijf aansluiten. Zaken lopen soepeler als ik u een breder overzicht van uw mogelijkheden geef.


Mijn specialismen zijn:
  • Coaching en verantwoording voor allround accounting team (<10 fte)
  • Periodieke rapportages incl. jaarrapport op de organisatie afgestemd
  • Interne Controle (IC) praktijkgericht met effectiviteit in een hoog vaandel
  • (Her-)Inrichting financiële processen vanuit jarenlange praktijk ervaringHanne Joustra, Almere, tel: 06-28710934, E-mail