Hanne Joustra
Bedrijfskundig advies en Kenner van Noordelijke mythologie.WELKOM


Hanne, de boekhouder

Zoek jij een ALLROUND BOEKHOUDER voor het MKB, dan vind je in mij een gedreven financieel bedrijfskundig HBO-er, resultaat gericht en recht door zee. Al jaren denk ik met MKB ondernemers en bedrijven mee over de administratie, de inrichting van financiële processen en systemen, HR advies en natuurlijk fiscale vragen.

Mijn mentaliteit laat zich beschrijven als samenwerkend en doelgericht. Ik zet graag mijn schouders onder mijn werk. Efficiency en kwaliteit maken mij soms wat perfectionistisch. In mijn betrokkenheid denk ik vaak ongevraagd met collega's mee. Met plezier zet ik me voor uw MKB bedrijf in.

Kunt u mijn financiële ervaring gebruiken? Kijk gerust onder FINANCIEEL, bezoek mijn LinkedIn profiel: www.linkedin.nl of bel gewoon even.


Hanne, de schrijver

Ooit nagedacht welke verhalen er verbonden zijn aan onze dagen van de week? Waar de dinsdag vandaan komt? Of wie Wodan, Donar of Freya waren? Ik wel. Noordelijke mythologie, de verhalen uit de Edda zijn mijn passie. Toen ik op mijn 17e voor het eerst de Noordelijke mythen las, raakte ik door de Goden- verhalen geboeid. Ik was ervan overtuigd dat als deze verhalen aan de dagen van de week werden gekoppeld zij van een grote wijsheid blijk zouden geven.

Ik las en las, zocht jaren lang. Antroposofie, gnostiek, esoterie, wicca en sjamanisme. Overal verdiepte ik me in. Maar het boek dat de noordelijke mythen aan de dagen van de week koppelde, kon ik nergens vinden. In 2012 ben ik er zelf mee aan de slag gegaan. Voor het eerst bleek dat ik mijn luisteraars kon boeien als ik over dat onderwerp sprak. Onder hun oprechte vragen groeide ook mijn boek. Eindelijk geven de Noordelijke mythen in de juiste volgorde hun geheimen prijs. En als je wilt kan ik je er alles over vertellen.


Hanne Joustra, Almere, tel: 06-28710934, E-mail